woensdag 22 februari 2012

Definitief menu 2 maart

Het menu voor 2 maart zal bestaan uit:

Een lichte soep van wortel

Witvisfilet met aardappelen en broccoli

Frisse panna cotta

Meld u voor 24 februari aan om deel te nemen aan de maaltijd van 2 maart!

Groeten,
Nhan en Anne Pin It Now!

donderdag 16 februari 2012

Menu 2 maart

Het menu voor 2 maart staat nog niet helemaal vast, maar zeker is wel dat het een vismaaltijd wordt. Dat betekent dat het hoofdgerecht bestaat uit vis. Waarschijnlijk wordt dit Tarbotfilet of Scholfilet. Zodra er meer bekend is, wordt dat hier gemeld. Pin It Now!

Wat en wie is Buurtafel?

Buurtafel is een initiatief van Nhan en Anne. Wij houden van koken én van mensen. Zo kwamen we op het idee om maaltijden te maken voor iedereen die maar wil aanschuiven: jong of oud, alleenstaand of koppels... iedereen mag komen! Een tafel voor de buurt, waar buren samen kunnen genieten van een maaltijd.

We werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en verse vis. Vleesproducten zullen wij weinig gebruiken.

Onze keuken in Leeuwarden is open op vrijdagavond, van 18.00 tot 20.00 uur. U bent welkom vanaf 17.45 uur. De maaltijd zal bestaan uit een licht voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht. De prijs voor dit menu is €15,-.  Bij de maaltijdprijs zijn 2 drankjes inbegrepen. Overige drankjes kunt u bij bestellen.

U kunt u tot een week van te voren aanmelden. De eerste maaltijd zal gehouden worden op vrijdag 2 maart, wat betekent dat u zich tot 24 februari kunt opgeven voor die maaltijd. Meldt u zich later aan, dan komt u op de lijst voor de week erna. U bent uiteraard niet verplicht om elke week te komen! Daarom vinden we het prettig als u zich per week opgeeft.

Heeft u een speciaal dieet of eet u liever altijd vegetarisch? Laat het ons weten, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken!

U kunt ons altijd bereiken via de e-mail, zie het kopje "stuur ons een e-mail" aan de rechterkant.

We hopen u ook te zien!

Groet,
Nhan en Anne Pin It Now!